Outdoor parcours OCR Houtland

 

Wie, wat, hoeveel? -16 jaar +16 jaar BOCRA leden Niet-leden
Woensdag, 19u30 – 21u30, open training €5 €5 €8 €10
2 wekelijks op zondag jeugdtraining onder begeleiding €5 €5 €8 €10
Maandelijks op zaterdag, 15u-18u, combi training NVT €5 €8 €10

  • Maandelijks wordt er op zaterdag na een opwarming gelopen. Een duurloop of intervaltraining in het nabijgelegen Groenhove bos, gevolgd door techniektraining. Als afsluiter wordt er nog een kort maar uitdagend mini parcours uitgestippeld

Woensdagtraining

Op woensdag kan iedereen zich uitleven op ons parcours onder begeleiding van de trainers. 

We starten altijd met een stevige opwarming.

Dan worden de deelnemers opgedeeld in groepjes en met een roulatie op het parcours komen steeds andere technieken aan bod. Ieder groepje wordt op zijn niveau begeleid en zo traint eenieder op zijn niveau.

1 keer per maand organiseren we ‘het examen’ dan komen er 40 verschillen lijnen aan bod waar iedereen zichzelf quoteerd en iedere maand proberen we de persoonlijke records te verbeteren.

Jeugdtraining

Om de twee weken op zondag geeft onze jeugd het beste van zichzelf.

Na een speelse opwarming gaan ook zij in groepjes, elk op zijn niveau aan de slag op het parcours. De trainers begeleiden de jongeren en leren hun nieuwe technieken aan.

Het parcours is aanpasbaar zodat hindernissen op aangepaste hoogte kunnen gehangen worden of we voorzien een valmat wanneer dit niet kan. 

Er zijn twee sessies : voor de vroege vogels van 9u tot 10u 30 en de langslapers zijn welkom van 10u30 tot 12 uur 

Locatie

Zowel de woensdag- als jeugdtrainingen gaan door in de Zwevezelestraat te Torhout. Gelieve steeds in te schrijven wanneer je zal deelnemen, het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijven kan via de knop bovenaan deze pagina.