Kom je liever niet alleen ?

Voor elke school, bedrijf, vereniging, familie of vriendengroep heeft OCR Houtland een voorstel in het aanbod. Bij ons kan je altijd terecht voor outdoor amusement met kleine of grote groepen.

Wij hebben activiteiten voor groepen van 5 tot 40 personen.

OCR Parcours kennismaking: 1.5 uur

 

Deze training is voor eenieder, met of zonder voorkennis, met of zonder fysieke conditie, je kan altijd meer dan je denkt.

Inhoud van een kennismaking bevat ondermeer:

  •  Aanleren van basisvaardigheden, monkeybar, touwklimmen, ringen, triangels
  • Uitvoeren van combinatieoefeningen op basis van de voortgang van het individu en de groep 

OCR PARCOURS Teambuilding: 1.5 uur

In deze sessie is het de bedoeling dat men als team samenwerkt. Afhankelijk van de grootte van de groep, worden er meerdere teams gemaakt. Op basis van enkele tests wordt de sterkte van de groep bepaald of deze is reeds gekend uit een voorgaande kennismaking sessie.

Afhankelijk van de sterkte van de groep zal de trainer uitdagingen geven die men dan als team moet overwinnen. Dit kan gaan van het overschrijden van de grote muur tot het overwinnen van de adventure lane zonder steunpunten over 15m. Maar dit kan ook een uitdaging zijn met een extra hulpmiddel waar dan de vindingrijkheid van het team getest wordt.

Kortom, spanning, uitdaging en plezier verzekerd.

 

 

Drill Training: 1 uur

Dit is voor de getrainde atleten of voor de Die Hards die eens willen afzien. Onder begeleiding van één of meerdere trainers wordt er een intensieve training gegeven waar de woorden “Sir Yes Sir” veelvuldig te horen zullen zijn.

In deze training gaat het over respect en discipline, doorzettingsvermogen en het opvolgen van bevelen. Met respect en op niveau van eenieder zullen er grenzen verlegd worden. Op basis van de vraag van de groep kan dit op zacht, medium of hard level uitgevoerd worden.

“We leave no man behind” kan na een uurtje wel doorwegen, maar vergroot het teamgevoel des te meer.

Na een de sessie zijn de trainers hopelijk terug jullie vrienden, want het was niet persoonlijk hé 😉

Lasershooting: 1.5 uur

Een fun game waar we met pistolen elkaar te lijf gaan, hetzij onschuldige laser guns uiteraard.

Er zijn diverse soorten spelletjes beschikbaar, op basis van de groep en het terrein zal de trainer deze game aansturen/wijzigen/upgraden.

Gezien het een sporttraining blijft zal er altijd wel een sportief karakter in de games zitten. Stil schuilhouden zal dus niet werken, ACTIE is vereist.

Dit spel zal doorgaan op het eigen terrein of in het nabijgelegen Torwoud.

 

Het lasergamen is beschikbaar voor deelnemers van 8 tot 88 jaar.

Wat moet dat allemaal kosten ?

  • 18.50€/deelnemer met minimaal forfait 150€  voor de trainingen tot een halve dag.
  • 10€ / deelnemer extra voor het lasershooting

 Alle combinaties kunnen gemaakt worden voor deze prijzen, voormiddag of namiddag, alles kan.

In de prijs zit inbegrepen :

  • Toegang tot de trainingsfaciliteiten
  •  Sanitaire voorziening op het eigen terrein
  • Verzekering voor sporten op het parcours en erbuiten
  • 30 minuten opwarming en cooling down is steeds inbegrepen, dit om blessures te vermijden en zichzelf volop te kunnen geven op de obstakels

Offerte en reservatie 

Voor alle info kan u terecht op info@ocrhoutland.be of via onderstaande knop, op basis van uw vraag wordt er een offerte op maat opgemaakt.  U kan hierbij kiezen uit de standaardpakketten zoals hierboven voorgesteld of u gaat voor een combinatie van meerdere activiteiten. 

Bij akkoord, wordt er voorschot van 10% (met een minimum van 75€ gevraagd).

Dit voorschot zal bij de keuze voor lasershooting ook gebruikt worden als waarborg voor de geweren. 

Annulatievoorwaarden

Soms kunnen onvoorzien omstandigheden roet in het eten gooien, dat begrijpen we ! 🙂

Daarom kan u tot tot 7 dagen voor het evenement kostenloos annuleren of verplaatsen naar een nieuwe datum. (Want liefst hebben we toch samen een dag plezier !)

Bij annulatie of verplaatsing op minder dan 7 dagen voor het evenement, hoeft u niet het volledige bedrag te betalen, maar zal wel het voorschot ingehouden worden.

Slecht weer ? Dat is geen probleem, al onze activiteiten kunnen doorgaan. Met uitzondering van het lasershooten. De keuze is aan de deelnemers om te annuleren of verplaatsen of het weer te doorstaan. Hier gelden ook bovenstaande annulatievoorwaarden