Nieuws 01/11/2020

De laatste jeugdtraining organiseerden we een heus Jeugdkampioenschap, een kort verslag van de dag.

9u20 : kleine atleetjes stromen toe op het terrein, vastberaden, sommige toch wel wat nerveus, maar allemaal klaar voor een leuke voormiddag !

9u30: Na de opwarming gaan ze aan de slag. 12 obstakels moeten overwonnen worden, iedereen kan rustig op eigen tempo proberen. Verbeten grimassen, knijpende handjes, volhouden… gaan… Yes  tis gelukt !  Een stralende lach !

10u30: Na een mandarijntje en een glaasje water volledig klaar voor ronde 2 ! Deze keer 6 parcours op tijd… dat maakt het wel extra spannend want voet aan de grond = een strafpunt…. oei, zal dat wel allemaal lukken. Maar ze vliegen er weer in met even groot enthousiasme, de een al wat beheerster dan de ander.  Verzuring begint toch wel wat te spelen, maar volhouden, een lach, een teleurgestelde traan, maar de teamgeest was groot en ze supporterden elkaar luidkeels over de finish ! Wat een plezier om deze bende samen bezig te zien

11u30: De ouders stromen toe om hun kampioenen op te halen en de prijsuitreiking te volgen. Elke atleet nam zijn medaille in ontvangst en at gretig zijn zakje snoep op terwijl ze keken naar de huldiging van de top 3 onder de jongens en meisjes.

12u : Iedereen is naar huis vertrokken. Wij zijn opgelucht, het weer viel mee, de regen bleef uit. Wat een mooie afsluiter zeggen we tegen elkaar….dit doen we volgend jaar opnieuw ! Ben jij er ook weer bij ? Lid worden voor 2021 kan nu via deze link ! 

Door de coronamaatregelen konden onze drie +12 jarigen niet mee doen. Voor hen organiseerden we een aparte sessie op 30 oktober waar zij streden als ware gladiatoren, voor hen werd zelfs een extraatje voorzien : een derde ronde de finale !  

ONTDEK HIER DE RESULTATEN VAN BEIDE GROEPEN

 

Nieuws 26/09/2020

Zaterdag trok een delegatie van OCR Houtland naar Biddinghuizen voor de Mud Masters.

Het werd een dag vol modder, water, plezier en misschien ook toch wel een beetje afzien na zo lang geen OCR run meer te doen.

Maar vooral werd het een dag van blijdschap ! Blij om te zien dat trainingen vruchten afwerpen, blij om terug eens zoveel uitgelaten mensen bij elkaar te zien (wat leek het leven even weer normaal 🙂 ), blij omdat deze wedstrijd niet werd afgelast, blij om samen weer eens op pad te zijn…. 

We kunnen niet wachten tot de volgende keer ! Zijn jullie er dan ook (weer) bij ?

Nieuws 17/09/2020

Jeugd Indoor competitie was een succes

Op 17 september namen drie van onze jeugd atleten deel aan de indoor competitie van combat zone te Gent.

Bij de start van de competitie waren de zenuwen te snijden…. had al dat harde trainen zijn vruchten afgeworpen?

We moesten niets vrezen, onze drie dappere kerels maakten ons supertrots, ze namen de ene na de andere hindernis en lieten heel wat deelnemers achter zich. We zetten onze trainingen verder en dan halen ze binnenkort het hoogste schavot!

OCR Houtland werd alvast opgemerkt !